Sport

E OFICIAL! Hagi este noul selectioner al Romaniei! Unda verde pentru Iordanescu!

UPDATE 13:29
Agentia Nationala de Integritate spune ca Anghel Iordanescu poate ocupa atat functia de senator al Romaniei cat si pe cea de director tehnic FRF.
E OFICIAL! Hagi este noul selectioner al Romaniei! Unda verde pentru Iordanescu!

UPDATE 13:29

Agentia Nationala de Integritate a raspuns solicitarii MEDIAFAX, de a preciza daca Anghel Iordanescu poate ocupa atat functia de senator al Romaniei cat si pe cea de director al FRF, raspunsul ANI fiind unul pozitiv.

„In considerarea formei juridice de organizare a Federatiei Romane de Fotbal «ca persoana juridica de drept privat», si avand in vedere statutul acestei federatii, «opinam ca angajarea pe baza de contract in functia de director tehnic al Echipei nationale de fotbal a Romaniei nu se regaseste printre incompatibilitatile expres reglementate de prevederile art.81 si art.82 din Legea nr.161/2003, cu modificarile si completarile ulterioare. Prin urmare, din interpretarea sistematica a dispozitiilor normative citate mai sus, opinam ca, exercitarea mandatului de senator in cadrul Senatului Romaniei concomitent cu functia de director tehnic al Echipei nationale de fotbal a Romaniei, angajat pe baza de contract de catre Federatia Romana de Fotbal, nu este de natura sa genereze o stare de incompatibilitate”, se arata in comunicatul Agentiei Nationale pentru Integritate.

La sfarsitul comunicatului se precizeaza ca opiniile ANI nu sunt si o interpretare obligatorie a textelor de lege. „Precizam ca opiniile exprimate mai sus reprezinta punctul de vedere al Agentiei Nationale de Integritate si nu o interpretare generala si obligatorie a textelor de lege”, se incheie comunicatul ANI.

UPDATE 12:57
Iordanescu a precizat ca partile nu au ajuns inca la un acord. „Nu se poate vorbi de un acord acum. Mai este pana la termenul limita impus de federatie”, a spus Anghel Iordanescu.

Iordanescu a mentionat ca functia pe care ar urma sa o ocupe in cadrul FRF ar fi cea de director tehnic. „Nu exista aceasta functie de director coordonator al loturilor nationale, ci exista functia de director tehnic”, a mai spus Anghel Iordanescu.

La aceasta ora, Gheorghe Hagi se afla in sediul Federatiei Romane de Fotbal. Atunci cand el a ajuns cu masina in parcarea FRF, din curtea federatiei iesea, tot cu masina, fostul selectioner Razvan Lucescu. Cei doi s-au salutat din autoturisme.

12:36
Hagi a acceptat sa preia nationala dupa o discutie purtata joi cu Mircea Sandu! Anghel Iordanescu va ocupa postul de director coordonator al loturilor nationale.

„Azi, Hagi a acceptat functia de selectioner, in urma unei discutii cu Mircea Sandu, iar Iordanescu va ocupa postul de director coordonator”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul FRF.

Gheorghe Hagi se afla la al doilea mandat ca selectioner al echipei nationale dupa ce a ocupat acelasi post in 2001.

==========================================================================

Fotbalul romanesc, zguduit din temelii! Care a fost cel mai SOCANT moment al sezonului?

Intr-un fotbal in care antrenorii se inghesuie sa refuze cea mai titrata echipa, lucrurile nu aveau cum sa fie normale. Voteaza cel mai socant moment al sezonului recent incheiat!

Fotbalul romanesc are tendinta de a soca din cand in cand.
Nu ar fi ceva iesit din comun daca nu s-ar fi intamplat patru astfel de socuri in ultima perioada.

Tragedia lui Nesu

Plecat in Olanda sa isi urmareasca visul si sa stea departe de cosmarul din Liga 1, Mihaita Nesu a patit o adevarata tragedie cand a fost accidentat de un coleg la antrenament, suferind o fractura in zona cervicala.
A stat in spital nemiscat cateva saptamani, inainte sa dea primele semne de revenire. Chiar daca situatia lui este departe de a fi buna, Nesu a putut sa isi miste mana si piciorul pe partea dreapta, semn ca paralizia completa este scoasa din calcul.

Miracolul Otelul

Primul titlu in Moldova, primul titlu in istoria Otelului Galati, primul titlu din palmaresul celui mai selectionat jucator din istoria nationalei.
Otelul Galati a socat pe toata lumea cu rezultatul din acest sezon, demonstrand inca o data ca bugetele sunt batute mereu de daruire si organizarea jocului.

Retrogradarea Timisoarei

Terminarea campionatului nu a insemnat si incheierea conflictelor. Poate cel mai mare scandal din fotbalul romanesc de la „Bricheta” incoace s-a iscat intre FC Timisoara si FRF, aceasta din urma refuzandu-i licenta Timisoarei, trimitand-o din Champions League in Liga a 3-a.

Retragerea lui Chivu de la Nationala

Si pentru ca totul sa fie in moarte clinica, cel mai constant jucator din ultimii ani, Cristian Chivu, a decis sa renunte la echipa nationala si implicit la banderola de capitan.
Chivu a ales sa se retraga din motive atat personale cat si sportive, iar golul lasat intr-o nationala si asa in lipsa acuta de „talent” este imens.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s