Dr. House

Actorul britanic Hugh Laurie, celebru pentru rolul său în serialul de televiziune american ‘Doctor House’ a fost inclus în Cartea recordurilor Guinness, fiind considerat actorul care atrage cei mai mulţi spectatori în faţa micilor ecrane.
S-a calculat că acest serial de televiziune american este urmărit de aproape 82 milioane de oameni din 66 de ţări, înregistrând astfel un record absolut în domeniu. Un alt serial de succes, ‘CSI: Miami’, rămâne în urma lui cu opt milioane de telespectatori.
Astfel, Hugh Laurie i-a luat locul David Hasselhoff, celebru pentru rolurile sale din serialele de televiziune ‘Knight Rider’ şi ‘Baywatch’. Mai mult, rolul ‘Doctor House’ a făcut ca starul britanic să devină cel mai bine plătit actor de televiziune, cu 400 de mii de dolari pe episod.
În pofida succesului fulminant, Hugh Laurie a anunţat recent că se gândeşte să pună capăt carierei sale de actor de televiziune pentru a se dedica în totalitate muzicii. El interpretează remarcabil jazz şi blues la pian, chitară şi saxofon. Recent, Hugh Laurie a debutat cu albumul Let Them Talk, după care a susţinut o serie de concerte în Europa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s